Teräsrakenteiden kokoonpano- ja hitsauspalvelut

AL Metal Oy toteuttaa tarvitsemasi teräsrakenteet, kokoonpanot ja hitsaustyöt alusta loppuun. Toimimme Suonenjoelta käsin ja otamme tilauksia vastaan mm. seuraaviin kaupunkeihin Kuopio, Varkaus, Iisalmi, Pieksämäki, Jyväskylä, Viitasaari ja Mikkeli. Toimimme kuitenkin mielellämme myös ympäri Suomen, joten ota yhteyttä ja selvitetään onnistuisiko juuri sinun teräsrakenteesi, kokoonpano- tai hitsaustyösi toteutus meillä!

Vanhojen tuttujen kumppanuuksien rinnalle otamme mielellämme mukaan myös uusia asiakkaita. Vuosien varrella kertynyt tietotaitomme, kestävät materiaalit, nykyaikainen hitsauskalusto yhdistettynä kustannustehokkaaseen ajatteluun tekevät meistä teräsrakenteiden ammattilaisen, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. 

Yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme toteuttamaan myös CNC-jyrsinnät ja -sorvaukset, kone- ja laiteasennukset sekä erilaiset manuaalisorvaukset ja -jyrsinnät sekä pintakäsittelyt.

Teräsrakenteet teräksen varmalla toteutuksella

Valmistamme CE-merkityt teräsrakenteet oman IWS-koordinaattorin avustuksella. Laatujärjestelmämme ottaa huomioon teräsrakennetuotannon tiukat laatukriteerit. Toimintamme on keskittynyt tieliikennekäytössä olevien vaativien hitsausrakenteiden valmistukseen ja haluamme tehdä myös rakennusteollisuuden teräsrakenteita. 

AL Metal Oy:lta myös pienkonevuokraukset 

 

Pienkonevuokraukset

 

Kauttamme saat myös konevuokrauspalvelut.

 

Meillä on Martikaisen Konevuokraamo Oy:n Suonenjoen vuokrauspiste.

 

Vuokrauspisteen toimisto löytyy:

 

Lentokentänkatu 1 77600 Suonenjoki

Puh. 050 3139117

 

www.martikaisenkonevuokraamo.fi

 

Katso AL Metal Oy:n tarkemmat yhteystiedot täältä.

Soita tarjous 044 740 3030

Miksi valita meidät toteutukseen?

  • Kustannustehokkaat ratkaisut
  • Työn järkevä hinnoittelu
  • Nopeat toimitukset
  • Toimivaa ja kestävää toteutusta vaativiinkin kohteisiin

Näistä syntyy kestävin lopputulos.