Timanttihionnan laadukkaat työkalut Suonenjoelta

AL Metal Oy tarjoaa laadukkaat työvälineet kaikille timanttihiontaa, -porausta ja -sahausta tekeville. Huollamme myös työvälineesi kuntoon vaihtamalla niihin käytössä kuluvat timanttiosat eli terittämällä ne uudelleen. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme, joten ota yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme.

Timanttityökalut moneen tarpeeseen

AL Metal Oy tarjoaa kattavan valikoiman timanttityökaluja timanttihiontaan, timanttiporaukseen ja timanttisahaukseen. Meiltä löydät tarvitsemasi esimerkiksi lattianhiontaan, käsihiontaan ja lattiajyrsintään. Jos olet ammattilainen, tiedät jo, että parhaimmat timanttityökalut tai niiden vaihto-osat eivät löydy tavallisen marketin tai rautakaupan hyllyltä. On syytä kääntyä asiantuntijan puoleen. Taustallamme on vahvaa kokemusta timanttityökalujen parissa. Tarjoammekin asiakkaidemme käyttöön laadukkaita välineitä, jotka täyttävät kaikki vaatimukset teollisuudessa sekä uudis- ja korjausrakennuskohteissa.

Ammattilaisen timanttityökalut AL Metalilta

Oikeiden timanttityökalujen valinta vaatii tietoa erilaisista käyttökohteista, materiaaleista ja terälaaduista. Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua myös kaikissa valinnoissasi. 

Ota yhteyttä

Valikoimastamme kuppilaikat, sahalaikat, timanttivaijerit ym.

Alla olevilla linkeillä näet tarkempia tietoja jokaisesta tuotteestamme. Vastaamme myös mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. 

Timanttityökalujen huolto

Tarjoamme ammattitaitoamme myös timanttityökalujen huoltoon. Vaihdamme käytössäsi olevan työkalun kuluvat osat tarpeen mukaan, eli huolehdimme työkalusi terittämisestä. Olemme valmiina tarttumaan toimeen rivakasti, jotta urakkasi pääsee jatkumaan ilman turhia viivytyksiä.

Huoltomme palvelee asiakkaita Suonenjoella, mutta olet tervetullut meille kauempaakin. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme, joten ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua kaikissa timanttityökaluihin ja niiden huoltoihin ja korjauksiin liittyvissä kysymyksissä. Muista myös muut palvelumme rakentajalle ja remontoijalle: Toteutamme teräsrakenteet kaikkiin tarpeisiisi alusta loppuun. Vuokraamme myös koneita, joiden avulla saat urakkasi hoidettua kustannustehokkaasti ja vaivattomasti – ilman turhia viivästyksiä. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi rakentamiseen ja remontointiin kotona ja pihamaalla.

Katso yhteystietomme tästä

Tarjoamme laadukkaat timanttityökalut ja vaihto-osat timanttihiontaan. Huollamme myös timanttityökalusi kuntoon Suonenjoella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!